Düzcede Rafting







  Düzce İli Cumayeri-Dokudeğirmen Köyü yanından geçen Büyük Melen Nehri Raftinge elverişli 13 km. lik parkuru olması sebebiyle Türkiye'nin 3. büyük rafting sporlarının yapıldığı yerdır.
     Yılın her döneminde profesyonelce rafting ve kano yapılan Dokuzdeğirmen Köyü Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce pilot bölge seçilmiştir. Alt yapısı tamamlanmış ve Valiliğimiz İl Özel İdaresi tarafından Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyünde gerekli tesisler yapılmıştır.
     Dokuzdeğirmen Köyü, içinden geçen Melen Çayı üzerine kurulmuş su değirmenlerinden dolayı bu isimle anılan bir köydür. Köyde tabi varlıklara kayıtlı 600 yaşında Çınar Ağacı bulunmaktadır. Her yıl Cumayeri Kaymakamlığı tarafından organize edilen Rafting ve Turizm Şenlikleri büyük ilgi görmektedi
 RAFTING VIDEO


İlgili Aramalar: Düzcede rafting , türkiyede nerede rafting yapılır , düzce şelale , düzce akarsu , rafting düzce , düzcede rafting yeri

Yorumlar

  1. İstanbul ve Ankara gibi iki metropolün arasında küçük bir kasabada melen çayında rafting yapmak isterseniz admin müsade ederse www.melencirafting.com adresinden detaylara bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çarşamba Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı

Konya Hadim Yerköprü Şelalesi

Sakarya Beş Köprü Justinyen Köprüsü